We merken dat u een oude browser gebruikt.

Gedateerde browsers kunnen veiligheidsrisico's inhouden voor uw computer. Om onze website op de beste manier te ervaren, gebruikt u beter één van onderstaande browsers.

Bouwen op maat

Personalisatie

Een villa-appartement, gebouwd op uw maat

Perfect afgewerkt en instapklaar, en toch helemaal op uw maat? In Warelles kiest u het beste van 2 werelden. Proactieve bouwpartners werken uw casco appartement perfect af volgens uw smaak en behoeften. Van de ruimte-indeling en de woonfuncties tot de afwerkingsmaterialen en het interieurmaatwerk. Inclusief persoonlijke begeleiding in uw keuzetraject en zorgvuldige uitvoering door ervaren aannemers.

wensen

Ruimte voor uw leven

De weg naar uw nieuwe thuis begint bij het bepalen van de indeling. Wilt u een leefkeuken, een grote berging, 2 of liever 3 slaapkamers? Kiest u een bad, een douche of allebei? Samen zetten we de lijnen uit voor een villa-appartement op maat van uw dagelijks leven. Door de indeling met niet-dragende muren behoudt u alle flexibiliteit om uw woonst mee te laten evolueren met uw veranderende wensen of die van toekomstige eigenaars. 

afwerking

Hoogwaardige afwerking als rode draad

Is uw indeling bepaald, dan is het tijd om uw persoonlijkheid in de interieurafwerking te leggen. Dat hoeft u uiteraard niet alleen te doen. Obumex staat klaar voor uw hoogwaardige interieurafwerking. Van advies en gedetailleerd ontwerp tot de zorgvuldige uitvoering. Uw voorkeuren en noden vormen op elk moment de basis voor het ontwerp en de materialisatie. Zo bent u zeker van een resultaat dat helemaal bij u past.

contact

Meer weten over uw persoonlijk traject?

Maak een afspraak voor een plaatsbezoek en proef de unieke Warelles-sfeer. We leggen u graag nog even alles uit over de villa-appartementen en de afwerking op maat. We kijken er alvast naar uit u te ontmoeten.

Kom ons verhaal ontdekken
Maak een vrijblijvende afspraak