We merken dat u een oude browser gebruikt.

Gedateerde browsers kunnen veiligheidsrisico's inhouden voor uw computer. Om onze website op de beste manier te ervaren, gebruikt u beter één van onderstaande browsers.

De ligging

Locatie

Uw eigen thuis

Warelles ligt in de meest exclusieve woonbuurt van het residentiële Rumbeke op een steenworp van het centrum, waar u bij diverse handelaars terecht kunt. Het landgoed bestaat uit 18 villa-appartementen en 5 penthouses met een ruime dubbele garage. De rustige locatie vlakbij Roeselare (én het Sterrebos) heeft een vlotte bereikbaarheid naar de E403 en dus tot belangrijke uitvalswegen naar West-Vlaanderen en heel België.

Warellesgoed 10, 8800 Rumbeke 
Rust

Net iets meer rust

Warelles is meer dan alleen thuiskomen. U laat de drukke wereld achter zich en geniet in de groene, rustige oase. Het afgesloten landgoed wordt omringd door volgroeide bomen en net aangelegde vegetatie. Zo leeft u klassevol in de meest exclusieve woonbuurt van het residentiële Rumbeke. Uw villa-appartement wordt u omringd door een landelijke omgeving zodra u buiten bent. 
Privacy

Net iets meer privacy

Warelles is een afgesloten domein. Wanneer de poort opengaat, komt u echt thuis en laadt u uw batterijen op. Geniet nét iets meer van de vroege zonsopgang en de kleurrijke zonsondergang. Op het landgoed van Warelles wonen, is niet alleen wonen, u leeft en beleeft er. Laat de buitenwereld achter zich en geniet van de rustige en afgezonderde omgeving.
Kom ons verhaal ontdekken
Maak een vrijblijvende afspraak