Nieuwbouw Rumbeke

Afgewerkte nieuwbouw in Rumbeke


De combinatie van rust, privacy en groen is vaak moeilijk te vinden. Zeker als u op zoek bent naar een nieuwbouw rond Rumbeke. Bij Warelles zijn we ons daar goed van bewust en bieden u daarom ons project aan in: 18 villa-appartementen en 5 penthouses in één nieuwbouw.

Het landgoed Warelles is gelegen in een groene oase, op slechts een paar minuten van het centrum van Rumbeke en enkele kilometers van Roeselare. Het nieuwbouwproject bevindt zich op het einde van een doodlopende straat. Daardoor hebt u geen last van doorgaand verkeer.

Rondom de nieuwbouw in Rumbeke staat een omheining en via een automatische poort rijdt u de oprijlaan op. Een ondergrondse garage biedt elke unit twee ruime parkeerplaatsen aan die met een poort afgesloten kunnen worden. Ook elektrische wagens kunnen er opgeladen worden.

In de lente bent u omringd door prachtige bloesems en tijdens de herfst kunt u genieten van een indrukwekkend kleurenpalet. In de zomer bieden de bomen de nodige bescherming tegen extreme warmte, en in de winter valt er via de enorme raampartijen voldoende zonlicht binnen om uw woning op te warmen.

De nieuwbouw ligt in het centrum van Rumbeke, waardoor u vlot uw boodschappen kunt doen en makkelijk gebruik kunt maken van de verschillende diensten die aanwezig zijn.

Doordat het landgoed Warelles een nieuwbouw is, hebben we tijdens de bouw gekozen om enkel met kwaliteitsvolle en exclusieve materialen te werken. Zo geniet u van een perfecte afwerking en het grootste comfort.

Ook buiten het landgoed is er natuur aanwezig. Zo moet u niet lang wandelen naar het kasteel van Rumbeke met bijhorend park, het Sterrebos. Dankzij de ligging staat u in een mum van tijd aan het station van Roeselare of bent u aan de E403-snelweg. Een snelle verbinding met de rest van West-Vlaanderen en België is één van de troeven van de nieuwbouw in Rumbeke. 

Bent u op zoek naar een villa-appartement of penthouse in een nieuwbouw in de streek rond Rumbeke? Contacteer Warelles op 051 920 912.

Info & Verkoop

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. U kan ons ook bereiken op 051 920 912.

Uw gegevens worden uitsluitend bewaard bij Warelles en worden in geen geval doorgegeven. Bij het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze privacy policy.