Warelles, een verborgen parel!

Een appartement kopen in Rumbeke? Kies voor Warelles!


Privacy

Als u een appartement wilt kopen in Rumbeke dan is het landgoed Warelles perfect. Wanneer u de straat Warellesgoed opdraait heerst er een aangename stilte. Er is geen doorgaand verkeer waardoor het een zeer rustige omgeving is. Door een automatische poort en via een prachtige oprijlaan komt u bij het landgoed terecht. Rust en privacy overheerst.
 

Stijlvol parkeren

Voor een villa-appartement met stijl en sereniteit moet u op het landgoed Warelles zijn. De exclusieve woonbuurt is voorzien van een ondergrondse parking die u via een licht hellende ingang kan binnenrijden. Elke woning heeft twee ruime garages die kunnen worden afgesloten met een poort. Elektrische wagens kunnen hun batterij opladen aan een van de oplaadpalen op het unieke landgoed in Roeselare.
 

Een oase van groen

De exclusieve woonbuurt heeft een volgroeide beplanting. Dit creƫert rust en privacy over het hele domein. Een nieuwbouw in Rumbeke, in het groen, waar rust en privacy primeert, dat vindt u alleen op het landgoed Warelles. Daarnaast kan u vanop uw subliem terras genieten van de ritselende bladeren en de ruisende bomen. Grote raampartijen en een uniek zicht op de parktuin zorgen voor een ultiem ruimtegevoel.
 
Wilt u een appartement kopen in Rumbeke of bent u op zoek naar een nieuwbouw te koop in Roeselare? Warelles is een nieuw woonproject met een tijdloos ontwerp en een groene omgeving.
 

Wenst u meer info? Neem dan snel contact met ons op.

Info & Verkoop

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. U kan ons ook bereiken op 051 920 912.

Uw gegevens worden uitsluitend bewaard bij Warelles en worden in geen geval doorgegeven. Bij het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze privacy policy.