Nieuwbouw te koop in Rumbeke

Nieuwbouw te koop in Roeselare op het landgoed Warelles


Nieuwbouw te koop in Roeselare op het landgoed Warelles

Een appartement kopen in Rumbeke? Het kan op het fantastische landgoed Warelles. Het ontwerp van dit woonproject werd gebaseerd op Fallingwaters, dat gelegen is in het bergachtige Mill Run. Dit is een dorpje in het zuiden van Pennsylvania. De Kaufmann familie gebruikte dit 80 jaar geleden als buitenverblijf. De villa gelegen bovenop de waterval van de Bear Run River werd bovendien verkozen tot ‘Best all-time work of American architecture’ door het American Institute of Architects. Hendrik Vermoortel vond hierin zijn inspiratie voor de overkragende terrassen die het landgoed typeren.

De nieuwbouw te koop in Roeselare maakt deel uit van een groter geheel. Het volledige gebouw is zo ontworpen dat u kan genieten van het zicht maar toch over een maximale privacy beschikt. De terrassen geven namelijk uitzicht op de buitentuin en de slaapkamers bevinden zich aan de kant van de binnentuin. De leefruimtes verschillen van oriëntatie om zo optimaal gebruik te maken van het zonlicht. Door de centrale bouw krijgt iedere woning veel licht, ruimte en contact met de groene omgeving. Bovendien is het stapelen van villa’s een veel duurzamer ruimtegebruik dan wat traditioneel gedaan wordt.

Op de zonnige terrassen kan u genieten van de rust en de groene omgeving. Met oppervlaktes tot 166 vierkante meter krijgt u een enorm ruimtegevoel met daarbovenop nog eens een fantastisch uitzicht op de groene omgeving. Bent u op zoek naar een nieuwbouw te koop in Rumbeke? Dan is een villa appartement op het landgoed Warelles perfect voor u! Genieten van de rust en een comfortabel gevoel van privacy. Beter kan niet.

Interesse om een appartement te kopen in Rumbeke op het landgoed Warelles?
Contacteer ons!

Info & Verkoop

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. U kan ons ook bereiken op 051 920 912.

Uw gegevens worden uitsluitend bewaard bij Warelles en worden in geen geval doorgegeven. Bij het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze privacy policy.