Een verborgen parel

Warelles, uitzonderlijk vastgoed in West-Vlaanderen


Warelles, uitzonderlijk vastgoed in West-Vlaanderen

“Een verborgen parel”, zo werd de villa beschreven op de site van Landgoed Warelles door Hendrik Vermoortel. Midden in het groen en met tal van architecturale mogelijkheden, dat zagen we allemaal onmiddellijk. Hoogstammige bomen, veel groen en zeer rustig gelegen. Dit vormt het perfecte decor voor het uitzonderlijke vastgoed in West-Vlaanderen. Architect Vermoortel tekende dan voor deze site een ontwerp uit met respect voor de omgeving en de natuur.

Hier creëren wij een prachtig landgoed met 23 verborgen parels waar de toekomstige eigenaars en volgende generaties zich goed zullen voelen. Een nieuwbouw, een luxe penthouse of een villa in Rumbeke? Het kan allemaal op het landgoed Warelles.

Warelles kan zich onderscheiden door zijn uitgesproken en tijdloze architectuur. Daarnaast zorgt ook de unieke inplanting in een parkachtige omgeving voor een extra troef. Dit werd allemaal mogelijk door de samenwerking met specialisten die zich onderscheiden in hun vakgebied. Maar één iets is zeker, de grootste rijkdom die Landgoed Warelles u te bieden heeft, is de ultieme beleving om hier te wonen.

Het uitzonderlijke vastgoed in West-Vlaanderen bevindt zich meer specifiek in Roeselare in de jongste en meest exclusieve woonbuurt van Rumbeke. Op de site van 9.000 vierkante meter kan u nu terecht voor een luxe penthouse, luxe appartement of luxe villa in Roeselare.

Heeft u interesse of wilt u meer info?
Neem vrijblijvend contact met ons op.

Info & Verkoop

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. U kan ons ook bereiken op 051 920 912.

Uw gegevens worden uitsluitend bewaard bij Warelles en worden in geen geval doorgegeven. Bij het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze privacy policy.