We merken dat u een oude browser gebruikt.

Gedateerde browsers kunnen veiligheidsrisico's inhouden voor uw computer. Om onze website op de beste manier te ervaren, gebruikt u beter één van onderstaande browsers.

Laatste kans...

Op één na, zijn alle (23) gestapelde villa's verkocht. Villa-appartement 0.9 werd volledig ingericht en is instapklaar. Vanaf nu te koop. Ontdek hieronder alles over dit villa-appartement.

luxueus

Instapklaar

Uw laatste kans op een nagelnieuw, stijlvol ingericht en instapklaar villa-appartement op Warelles. Ons team van interieurspecialisten ontzorgden u en hebben dit villa-appartement volledig ingericht tot één mooi, gezellig en homogeen geheel.

 • Totale oppervlakte: 103 m² groot
 • 78 m² woonoppervlakte
 • 25 m² terrasoppervlakte
 • 1 slaapkamer
 • Prijs: 279.000 euro (excl. kosten), 6% btw mogelijk
  INCLUSIEF
  • Diverse maatwerk meubelen,
  • Sfeervolle, indirecte LED verlichting,
  • Keramische inloopdouche,
  • ... lees meer

Bekijk foto's van dit villa-appartement

lichtrijk

Exclusief & nagelnieuw

Grote raampartijen trekken het zonlicht maximaal naar binnen en laten interieur en exterieur naadloos in elkaar overlopen. U geniet hier van een optimale beleving, privacy en een waar vakantiegevoel. Luxueus afgewerkt door een team van specialisten, met oog voor esthetiek en functionaliteit voor u als toekomstige bewoner.

Ontdek de exclusieve uitrusting waaronder o.a. ingebouwde vestiaire, ingewerkte bureau, stijlvolle TV-kast, indirecte sfeervolle verlichting en inloopdouche met keramische vloer en wand. 

Vakantiegevoel

Dé verborgen parel

Op Warelles wonen is meer dan wonen op een gewoon appartement. Warelles is dé verborgen parel van Rumbeke. Hier woont u te midden van het groen, op een boogscheut van Roeselare. Geniet van alle privacy door het afgesloten domein en de rust door de parkomgeving. U moet het gewoon zelf beleven om het te geloven.

Contact

Meer weten over dit instapklaar villa-appartement?

Maak een vrijblijvende afspraak en bezoek dit fenomenale project. Dan ontdekt u wat Warelles in Rumbeke zo uniek maakt. Wilt u meer weten over het unieke karakter en de top afwerking? Plan een vrijblijvend bezoek of vraag meer info via het contactformulier of telefonisch op het nummer 051 920 912.

Tot binnenkort!
Warellesgoed 10, 8800 Rumbeke

Kom ons verhaal ontdekken
Maak een vrijblijvende afspraak