We merken dat u een oude browser gebruikt.

Gedateerde browsers kunnen veiligheidsrisico's inhouden voor uw computer. Om onze website op de beste manier te ervaren, gebruikt u beter één van onderstaande browsers.

Het project

Inspiratie

Net iets meer luxe

Inspiratie voor dit unieke complex komt van de villa Fallingwaters. Het Falling Water House van architect Frank Lloyd Wright is gelegen bovenop de waterval van de Bear Run River in het bergachtige Mill Run, een dorpje in het Zuiden van Pennsylvania (US). Deze villa is trouwens ook verkozen tot ‘Best all-time work of American architecture’. De diverse overkragende terrassen op het landgoed Warelles zijn door deze architecturale parel geïnspireerd.
Tijdloos

Net iets meer schoonheid

Toparchitect Hendrik Vermoortel stichtte in 1978 het architectenbureau BURO II. Hendrik Vermoortel heeft meerdere architectuurprijzen gewonnen met zijn ontwerpen. Zo heeft hij ook twee jaar op een rij de World Architecture Festival awards gewonnen met het project Baiyun International Convention Center in China (2008) en het ecologische resort Mero Beach op Dominica (2009). Zo kunt u alle vertrouwen hebben in welke tijdloze, duurzame innovaties hij in het landgoed verwerkt heeft.
Kom ons verhaal ontdekken
Maak een vrijblijvende afspraak