We merken dat u een oude browser gebruikt.

Gedateerde browsers kunnen veiligheidsrisico's inhouden voor uw computer. Om onze website op de beste manier te ervaren, gebruikt u beter één van onderstaande browsers.

Het project

Inspiratie

Geïnspireerd door iconen

Zelfs een gerenommeerd architect laat zich inspireren door zijn helden. Hendrik Vermoortel van B2Ai baseerde het Warelles-concept op het iconische Fallingwater House (1937 – Unesco werelderfgoed) van Frank Lloyd Wright. De ruime, vrijdragende terrassen geven de villa-appartementen van Warelles nog meer ruimte en beschutting tegen de zon. Een internationaal signatuur met praktische meerwaarde.

vakantiegevoel

Elke dag vakantie

Grote raampartijen trekken het zonlicht maximaal naar binnen en laten interieur en exterieur naadloos in elkaar overlopen. Buiten doen de overdekte gaanderijen u wegdromen naar de zuiderse zaligheid van Italië. Door de hoefvormige opstelling van het gebouw geniet u in elke woonruimte van optimale beleving, privacy en instant vakantiegevoel. Welkom thuis.

Luxueus

Afgewerkt met passie en vakmanschap

De exclusieve en hoogwaardige architectuur vindt ook zijn weg naar binnen, tot bij uw persoonlijke villa-appartement. In het interieur brengt onze afwerkingspartner verfijnde levenskunst, discrete luxe en liefde voor het leven samen. Het resultaat is een totaalinrichting die uw levensvisie en persoonlijkheid perfect weerspiegelt. Vormgegeven met materialen van topkwaliteit en innovatieve technieken.

bouwheer

Leven en beleven

Als de neuzen in dezelfde richting staan, kent bouwen geen compromissen. Het bouwteam van Warelles had een duidelijke en gedeelde visie: leven is beleven, zonder grenzen. 

Petrovsky Vanmeerhaeghe van Top Home Building bracht ruim 40 jaar bouwervaring aan tafel. Ondernemer Patrick Debusseré bedacht het concept en verzorgt de verkoop. Op deze stevige fundamenten is Warelles gebouwd.

Kom ons verhaal ontdekken
Maak een vrijblijvende afspraak