We merken dat u een oude browser gebruikt.

Gedateerde browsers kunnen veiligheidsrisico's inhouden voor uw computer. Om onze website op de beste manier te ervaren, gebruikt u beter één van onderstaande browsers.

Wonen in Warelles is kiezen voor rust en beleving

Locatie

Groene oase, op een boogscheut van de stad

De groene long van Rumbeke geeft zuurstof aan uw dromen en plezier aan het leven. Proef de rust van deze doodlopende straat en kom helemaal tot rust in uw villa-appartement. Tegelijk zijn de faciliteiten en de bruisende dynamiek van de stad nooit veraf. Leven wordt hier beleven.

Warellesgoed 10, 8800 Rumbeke 

Groen

Parktuin als sfeermaker

Groenblijvende massieven, solitaire boomheesters, sierlijke borders, een uiteenlopend bomenbestand en glooiende graspartijen: de parktuin van Warelles creëert charme, rust en privacy. Op elk uur van de dag en in elk seizoen. Vanop uw overkragend terras geniet u van een nog ruimer uitzicht, met de tuinen en terrassen van onderliggende appartementen als extra wow-factor.

Beleef

Altijd iets te beleven

In Rumbeke is het goed vertoeven. Een gezellig terrasje meepikken of u gastronomisch laten verwennen in sterrenrestaurant Boury? Alles kan. Op wandelafstand waait u uit in het Sterrenbos. Of u duikt onder in de aangename stadsdrukte van hartje Roeselare. Zoekt u het avontuur liever wat verder? Geen probleem. Via de ring en de autosnelweg bent u vlot op weg. 

rust

Overspoeld door rust en privacy

Het Warellesgoed is een doodlopende straat, zonder doorgaand verkeer en met aangename stilte. Ter hoogte van nummer 10 opent de poort zich automatisch wanneer u nadert met de wagen. Via de oprijlaan betreedt u het landgoed. Voel de rust en privacy zodra de poort sluit. U bent thuis.

Kom ons verhaal ontdekken
Maak een vrijblijvende afspraak