Bij ons draait alles om rust en privacy in een prachtige en natuurlijke omgeving.

Exclusief appartement, exclusieve penthouse of exclusieve villa bij Warelles


Laat u verwonderen door een exclusief appartement, exclusieve penthouse of exclusieve villa. Bij ons draait alles om rust en privacy in een prachtige en natuurlijke omgeving. Warelles is een nieuw woonproject en is gelegen in een groene oase. U kunt er in alle rust genieten van de overgang der seizoenen. Ondanks de groene en rustige ligging, bevindt u zich toch op slechts enkele minuten van het centrum van Roeselare.

Het tijdloze ontwerp zorgt voor een exclusief appartement of een exclusieve penthouse. Naast de ligging en het uitzicht is ook de afwerking tot in de puntjes in orde. Exclusieve materialen creĆ«ren een fantastisch resultaat.  Een exclusieve villa bij Warelles onderscheidt zich van de rest door zijn architectuur en unieke inplanting in een stille omgeving. Rust, privacy en groen zijn de pijlers van Warelles.

Naast de zonet opgenoemde pijlers, is de grootste rijkdom die Warelles u te bieden heeft, de ultieme beleving om er te wonen.

Info & Verkoop

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. U kan ons ook bereiken op 051 920 912.

Uw gegevens worden uitsluitend bewaard bij Warelles en worden in geen geval doorgegeven. Bij het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze privacy policy.